Hvor må man sætte en flagstang?

Hvor man kan sætte en flagstang afhænger af flere faktorer, herunder lokal lovgivning, eventuelle lokale regler og reguleringer, samt ejendommens placering og omgivelser. Generelt set kan en flagstang placeres på et sted på ejendommen, der er synligt fra offentlige veje eller andre steder, hvor man ønsker at vise national eller anden symbolik. Det kan være en god idé at undersøge lokale love og reguleringer samt søge tilladelse fra lokale myndigheder, inden man sætter en flagstang op.

Vi forhandler Dano mast, som er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i produktion og salg af flagstænger, flagstangstilbehør og relaterede produkter. De tilbyder et bredt udvalg af flagstænger til både private og erhvervskunder.

Dano Mast A/S er Danmarks eneste producent af flagstænger, og vi har stået for god kvalitet og høj service, siden vores start i 1960’erne. De er stolte af deres lange erfaring og ekspertise inden for produktion af kvalitetsflagstænger. De har det bredeste produktsortiment indenfor både flagstænger og tilbehør og har også mulighed for at producere kundetilpassede løsninger.

Vi tror på, at en flagstang er mere end bare et stykke udstyr, det er en markør for stolthed og identitet. Derfor lægger vi stor vægt på at levere produkter, der er holdbare, pålidelige og smukke at se på. Vi er stolte af deres danske design og kvalitet, som gennemsyrer alle deres produkter – fra inderst til yderst.

Dano Mast A/S giver 10 års garanti på glasfiberflagstænger i tilfælde ved brud af produktions fejl.

Skriv en kommentar