Tilbud

UNIKA35 Akustikpanel Light Oak

699,00 kr.

Har du behov for lydabsorbering til når børnene plasker i badekarret imens de højlydt synger deres yndlingssang – eller ønsker du varme og hygge, eller blot at videreføre den røde tråd til badeværelset, så er dette nu muligt med UNIKA-serien fra FibroTech.


Pris i alt inkl. moms

DKK / i alt

Varenummer (SKU): 2166603 Kategori:

Beskrivelse

UNIKA paneler

UNIKA serien er velegnet til vådrum med en relativ luftfugtighed under 55 %. Enderne skal forsegles med en klar lak ved opsættelse i alle typer vådrum. Light Oak Dimension: 22 x 600 x 2440 mm m2 / panel: 1,46 Vægt pr. panel: 13,5 kg. Sælges enkeltvis.
Har du behov for lydabsorbering til når børnene plasker i badekarret imens de højlydt synger deres yndlingssang – eller ønsker du varme og hygge, eller blot at videreføre den røde tråd til badeværelset, så er dette nu muligt med UNIKA-serien fra FibroTech.
UNIKA serien er lavet af polyester, laminat og en omviklet MDF, hvilket gør den yderst rengøringsvenlig og endda med en modstandsdygtig overflade. Overfladen suger ikke fugt til sig og netop derfor er den velegnet i badeværelser, køkkener, som sengegavle – eller andre rum med behov for hyppig aftørring – dog ikke i direkte kontakt med vand.
Akustikpaneler i UNIKA serien findes også i flere farver og måler 22x600x2440 mm.

LYDABSORPTION
Den lange efterklangstid i et rum uden akustikløsninger, kan nedbringes ved hjælp af forskellige materialer, som er gode til at absorbere lyden. Dette gøres bedst på de større overflader, som vægge og lofter – begge vil nedbringe efterklangstiden ved opsætning af materialer med en høj lydabsorption, som fx akustikpaneler.

DERFOR STOPPER FIBROTECH´s AKUSTIKPANLER LYDEN
De smalle trælister er monteret på en 9 mm polyesterplade, der ikke sender lyden tilbage, sådan som et hårdt materiale ville gøre.
Det er FibroTech´s tykke polyester bagplade der opsuger lyden, forbedrer akustikken i rummet – og gør hele forskellen. Herudover er densiteten høj og polyesteren hæftet godt fast med flere klammer, så der ikke forekommer løse ender.
Ønsker du yderligere lyddæmpning (lydklasse A) kan du lægge 45 mm mineraluld bag panelerne.

FSC MILJØMÆRKET – For ansvarligt skovbrug
FibroTech produkter er 100% FSC® certificeret. Det betyder at træet der anvendes, kommer fra bæredygtige skove. Der foregår ikke ulovlig fældning og der udryddes ikke truede skovområder.

DEN SORTE POLYESTER BAGPLADE ER GRØN
– da den er produceret af genbrugsanvendt plast!
De altafgørende og effektfulde bagplader på FibroTechs akustikpaneler, er produceret af genbrugsplast, af respekt og hensyn til vores klode.

MONTERING
Inden du går i gang med at montere dine akustikpaneler, er der et par ting, du bør være opmærksom på. En af de første ting er, at du altid bør opbevare dem indendørs. Det er vigtigt, at pladerne kan ventilere – der skal altså kunne komme luft til og fra, så de ikke suger fugt til sig. En stor del af materialet i akustikpanelerne er træ. Det betyder, at de godt kan afgive lidt lugt af træ, når du tager dem ind i dit hjem. Du kan sammenligne denne duft med et nyt trægulv, som også næsten altid har en anderledes duft i starten. Derfor anbefales det også, at du akklimatiserer pladerne godt inden montering. Stil dem i garagen/skuret et par dage, og herefter vil duften være aftagende.
Akustikpaneler fra FibroTech kan opsættes både på væg eller som loft – vandret eller lodret, det er helt op til dig. De fastgøres med enten skruer eller lim – eller begge dele.

MONTERING MED SKRUER
Hvis du ønsker at skrue dine akustikpaneler fast, skal du bruge 15-18 sorte skruer pr. panel. Ved forskalling skal afstanden være 60 mm. Skruerne skruer du i den sorte polyester bagplade. På den måde ser du dem ikke, da de sorte skruer bliver skjult op mod den sorte polyester. Husk hele tiden at være opmærksom på, at panelerne er i vatter eller lod.

MONTERING MED LIM
Hvis du gerne vil undgå skruer, har du også mulighed for at lime akustikpanelerne op med montagelim. I det tilfælde skal pladerne punktlimes på bagsiden. Det vil sige, at du sætter flere små mængder af lim rundt på polyester-bagsiden. Limen griber med god styrke med det samme og bliver stærkere, efterhånden som den hærder op. Du kan bruge montagelimen på overflader såsom gipsvægge, gipslofter, murstensvægge, pudsede vægge m.m. Sørg for, at overfladen altid er tør og ren, inden du limer. Husk også her at sikre dig, at panelerne er i vatter eller lod.
Hvis målene på akustikpanelet ikke passer til netop dit formål, kan de nemt tilpasses og tilskæres bagfra med en fintandet savklinge.

BEREGN SELV DIT MATERIALEFORBRUG
Med FibroTech´s brugervenlige beregner, har du mulighed for selv at beregne dit forbrug af materialer – og du får samtidig en 3D illustration af dit projekt.

SE FØR DU KØBER
Kunne du tænke dig at se hvordan FibroTech´s akustikpaneler ser ud hos dig, så slip fantasien løs med FibroTech Visualizer – og se før du køber – https://fibrotech.dk/

Yderligere information

Vægt 13,5 kg
Størrelse 600 × 2440 × 22 mm
Vægt

Materiale

Du er velkommen til at ringe

Telefon: (+45) 97 46 45 11

Skriv til Hjerm-Byg

E-mail: mail@hjerm-byg.dk