Betonvarer

Vi fører alt inden for betonvarer. Vi har mange forsekellige typer fliser og belægnings sten samt lecablokke og fundablokke. Der er derfor betonvarer til enhver smag. Om det er til det store byggeri, hvor der kræves styrke og rubosthed, eller om du skal bruge fliser til terrassen, har vi helt sikkert løsningen til dig. Vi er kort sagt leveringsdygtige i alle former for betonvarer.

Find mere inspiration på IBF’s hjemmeside.

Private og Erhverv

Vi har gennem mange år hjulpet alle typer kunder med betonvarer. Derfor kan vi også med god samvittighed sige, at vi kan hjælpe dig til at finde netop de betonvarer, du har brug for. Vi har blandt andet også et stort udvalg i brøndgods (brøndringe, topringe, dæksler etc.), som vi fører i både genbrugsplast og beton.

Vi er forhandlere af Aalborg Portland produkter.

Belægningssten til haven

Ønsker du at lægge nye fliser i din have eller skifte de gamle belægningssten ud på terrassen, så kan vi også hjælpe dig. Vi har et stort udvalg af belægningssten, så er der er helt sikkert noget efter din smag. Vi rådgiver dig naturligvis så du finder præcis de belægningssten som du ønsker. Der findes mange typer af belægningssten og de kommer i alle former og farver. Derfor står vi til rådighed med kyndig rådgivning i butikken og ved telefonen.

Du er velkommen til at ringe

Telefon: (+45) 97 46 45 11

Skriv til Hjerm-Byg

E-mail: mail@hjerm-byg.dk