En trælast i øjenhøjde

Hos Øster Hjerm bygningsartikler har vi  en trælast, hvor vi har alt inden for byggematerialer. Det gør at vi kan tilbyde et stort udvalg.

Vi leverer materialer fra vores trælast til professionelle og gør-det-selv folk fra hele lokalområdet omkring Vinderup, Struer og Holstebro.

Vi er forhandlere af Cembrit, som har et stort udvalg af tag og facade løsninger.

 

Kvalitets materialer

I vores trælast fører vi kun byggematerialer og brændsel af høj kvalitet. Vi forventer ikke, at du har lyst til at gå på kompromis, så det vil vi selvfølgelig heller ikke. Vi har i vores trælast alle varer fra kælder til tag samt både trykimprægneret træ og almindelig konstruktions træ.

Vi sælger termotag fra Rias. Se deres udvalg her.

Alsidig trælast

Har du brug for et par småting til dit hjemme-projekt, har vi det. Har du brug for alle materialer til et byggeprojekt, har vi det. Og hvis ikke vi ligger inde med det, bestiller vi det hjem til dig. Kort sagt, så bestræber vi os på at være en alsidig trælast med et stort udvalg. Vores ønske er, at du går ud fra vores trælast med alt, hvad du skal bruge. Har du et projekt, du skal have materialer til? Så kom forbi os og hør nærmere om både materialevalg og selve byggeprocessen.

Vi har flere forskellige salgs Fermacell på lager. Men find mere inspiration på deres hjemmeside.

Hvad er træbeton?

Træbeton er fremstillet af grantræ og cement og bliver ofte brugt som loftplader. Træbeton har den fordel at det er lydabsorberende og akustikregulerende, hvorfor de er velegnede som loftplader i mange forskellige rum. Træbetonplader monteres med skruer, og der fås skruer som er særligt fremstillet til dette formål.

Så mangler du træbeton, så har vi det.

 

3D-beregner

Frøslev Træ har et tegne og beregner program til fri afbenyttelse.

Så prøv at tegne dit nye hegn eller terrasse og se hvordan det ser ud.

Du får at vide hvor meget træ der skal bruges, og vi kan derefter hurtig give en pris.