Klinker og fliser til det hele

Står du og overvejer klinker og fliser til dit nye badeværelse, bryggers eller noget helt andet? Kom og se vores udstilling. Vi lagerføre produkter fra LIP, til opsætning og fugning. Vi har leveret både fliser og klinker til professionelle og gør-det-selv folk. Derfor kan vi også hjælpe dig til at finde en løsning, der passer dig bedst.

Se dine muligheder på LIP’s hjemmeside.

Fliser til badeværelset og Klinker til bryggersgulvet

Står du med drømmen om et nyt badeværelse eller blot udskiftning af fliser? Så kom og se vores store udvalg af fliser der kan pryde væggene i dit nye badeværelse. At vælge fliser er en stor beslutning og der er mange muligheder, derfor tilbyder vi kyndig rådgivning herom. Vi har mange varianter og størrelser af fliser så vi garanterer at vi kan finde fliser der er lige dig.

Klinker er en stærkere flise og er derfor oplagt til gulve. Har du et rum i dit hjem der kunne trænge til at blive frisket op eller leder du efter et gør-det-selv projekt, så er klinker en god løsning. Klinker giver en pæn symetrisk overflade, der er nem at rengøre. Vi har naturligvis også de materialer det kræver for at lægge klinkerne, samt fuge dem.