Tilbud

Halls Garden Room

28.349,00 kr.

Magnum 148


Pris i alt inkl. moms

DKK / i alt

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

HAVERUM
Det traditionelle drivhus har eksisteret i mere end 60 år. Med vores nye Halls Garden Room, har vi taget det traditionelle drivhus til nye højder og skabt mere værdi for pengene og ikke mindst i størrelsen samt med mange nye innovative funktioner.

Profiler
De traditionelle drivhusprofiler har vi taget med ind i det 21. århundrede, hvor vi har skabt profiler, der kan modstå det stadig hårdere vejr, vi oplever. Hældningen på taget er blevet øget for at give en højere rumfornemmelse. Derudover medvirker hældningen også til en større modstandsdygtighed mod snebelastning.

Hærdet glas
Garden Room leveres med 3 mm hærdet glas i hele baner. De hele baner giver et stilrent udtryk uden overlap af glasset. Skulle uheldet være ude, og glasset går i stykker, vil det blive til små uskadelige stykker, hvilket gør denne glastype ideel i et familieorienteret miljø.
BESKRIVELSE:
Bredde: 12’8″ / 3,84 m.
Længde: 12’8″ / 3,84 m.
Sidehøjde: 1,63 m.
Total højde: 2,76 m.
Dobbelt skydedør: Ja
Antal vinduer: 4 stk
Montagelisterne langs glasset i begge sider, gør huset stærkere og mere modstandsdygtigt i blæsende forhold.
Anti-kapilære glasclips
De anti-kapilære glasclips gør det lettere for regnvandet at løbe ned i tagrenderne. Ved at løfte glasset en smule, hjælper clipsene også med at indvendigt kondensvand løber ned i tagrenderne i stedet for at dryppe inde i huset.
Vandopsamlende hjørner
For første gang kan vi introducere indvendige vandopsamler til drivhuse. Dette innovative design, giver dig muligheden for at opsamle vandet to steder på indersiden af drivhuset.
Tagvinduer
For at skabe god cirkulation og ventilation i det store rum har drivhuset fire vinduer installeret i tagkonstruktionen.
Dørene
Vores revolutionerende og innovative dørdesign med glideskinne og nedsunket dør, giver dig stærke og stabile døre, der nemt glider op og i, og hvor du nemt kommer ind i din Garden Room uden at skulle forcere et højt dørtrin.

Yderligere information

Størrelse 3840 × 3840 × 2760 mm
Størrelse

Leverandør

Materiale

Farve

,

Du er velkommen til at ringe

Telefon: (+45) 97 46 45 11

Skriv til Hjerm-Byg

E-mail: mail@hjerm-byg.dk