Maling er ikke bare maling

Hos os er maling specielt. Man må ikke undervurdere effekten af god maling contra dårlig maling. Går man på kompromis hér, kan det ende ud med en væg, der ser hverken halvt eller helt færdig ud. Derfor fører vi kun kvalitetsmærker indenfor maling, der sikrer dig et resultat, du eller dine kunder bliver glade for.

Vi fører primært Dyrup maling, som er en maling vi fra erfaring ved, holder og dækker flot. Maling fra Dyrup leverer et flot og dækkende resultat som vi kan stå inde for. Vi har både indendørs og udendørs maling, så hvad end du har brug for, kan vi hjælpe dig.

Tilbehør til dit malerprojekt

Vi har yderligere et stort udvalg inden for spartelmasser, malertape, afdækning og malergrej generelt.

Vi har derudover også mange former for afrensningsmidler, hvilket er vigtigt at benytte i nogle tilfælde afhængigt af dit valg af maling.

Har du også en væg, et hus eller et stakit, der trænger til frisk maling? Der kan være mange projekter i hjemmet der kræver maling af god kvalitet. Vi er leveringsdygtige i alle former for maling uanset hvilket projekt det omhandler. Så kig forbi vores byggecenter og få en rådgivende snak. Så kan vi sammen finde frem til lige præcis den maling som du ønsker.