Laminatgulve

Vi forhandler Laminat gulve som er et sammensat materiale, der på overfladen kan ligne originale materialer som træ, sten og klinker. På den måde kan et trælaminatgulv fremstå som et originalt trægulv, selvom dekoren på overfladen faktisk kun er et print af et trægulv. Laminatgulve har en god holdbarhed og findes i mange varianter med hver sin unikke overflade.

Vi har et stort udvalg af laminatgulve, fra f.eks. Wallmann til gode priser. Kom og se hvad vi har.

Find mere inspiration på Wallmann’s hjemmeside.

Laminatgulve der er skræddersyet til hverdagen

Hos langt de fleste hjem er et laminatgulv som skræddersyet til hverdagen. Laminatgulve er meget praktiske da de tåler slid, skidt og er lette at rengøre. De har også en god holdbarhed i deres farve og bliver sjældent misfarvet af sollys, eller hvis du taber noget på dem. Desuden er laminatgulve også 100 % vedligeholdelsesfrie. Du skal derfor aldrig slibe, pleje eller lakere dit laminatgulv. Du kan blot nøjes med at holde det flot med almindelig rengøring og vask. Derfor er et laminatgulv særligt velegnet til rum som køkkener, gangarealer. Udover at være slidstærkt er et laminatgulv også et billigt alternativ til træ eller klinker.

Vi forhandler laminatgulve i god kvalitet, og overvejer du et trægulv eller klinker, kan du med fordel også vælge et laminatgulv. Vores laminatgulve er af høj kvalitet og fås med forskellige overflader, der ligner trægulve, klinker eller fliser. Et laminatgulv kan derfor let tilføje et flot udtryk til dit hjem.

Du er velkommen til at ringe

Telefon: (+45) 97 46 45 11

Skriv til Hjerm-Byg

E-mail: mail@hjerm-byg.dk

Laminatgulve kan du selv lægge.

Et laminatgulv er også et af de gulve, der er lettest at lægge selv. Ofte skal gulvet blot samles med kliksystemer. Nogle gange kan du godt lægge et laminatgulv oven på dit eksisterende gulv. Du skal dog blot sikre dig, at den samlede gulvkonstruktion ikke er højere end du kan åbne døren uden problemer.

Hvis du vælger at lægge dit gulv selv, er det meget vigtigt, at du læser anvisningen grundigt før du begynder. Her står præcist hvad du skal gøre, og hvad du bør være opmærksom på. Der er forskellige værktøjer du ofte har brug for, når du skal lægge dit laminatgulv. Det er eksempelvis en god ide at bruge en slagklods, afstandskiler, montagejern og en hammer. Det er også altid godt at have en sav og en blyant ved hånden, hvis du har behov for at tilpasse gulvet.